Bronzeskulptur

Bronzeskulpturer designes og udføres af Bo Kalvslund. Jeg laver både store skulpturer og små bronzeskulpturer. Jeg har eget støberi hvor jeg både sandstøber og støber cire perdu (tabt voks). Jeg finder inspiration i menneskekroppen, arkitekturen, naturen og gennem arbejdet med tegninger og modeller. Bronzeskulpturerne patineres og overfladebehandles, så de hver skulptur får sit eget udtryk. En bronzeskulptur kan have mange udtryk alt efter hvordan overfladen behandles. Tyngden er dog et generelt kendetegn, hvilket er med til at understrege bronzens unikke karakter.

Udover skulpturer, udfører jeg bronzepropper som vinpropper. Små bronzefigurer med en studs og silikonering der lukker flasken, og pynter på toppen. Giv en vinprop som gave til kunst- og vinelskeren.

På hjemmesidens Blog om bronzeskulpturer kan du læse om mine nyeste arbejder og idéer. Teksterne suppleres med billeder der gengiver skulpturernes udseende på bedste vis. Alle skulpturer er håndlavede og har hermed hver deres unikke udtryk og særlige karaktér.

Viser alle 6 resultater