Bronzefigurer

Bronzefigurer. Kvindefigur. Skulptur støbt i bronze.
Bronzefigurer – kvinde

Små skulpturer til hjemmet

Bronzefigurer til hjemmet. Små bronzeskulpturer med forskellige motiver. Bronzen er tidløs i sit udtryk og udtrykker noget autentisk gennem sine mange karakteristiske overflader og farver. Figurerne kan stå alene på en sokkel eller et møbel. Større bronzefigurer kan placeres i haven.

Overfladebehandling af bronzeskulpturer

Alle skulpturer er udført i materialer der kan tåle at stå ude. Gennem årene patinerer bronzen yderligere og får en mørkere tone. Står bronzefiguren ude kan regnen give den en grønlig tone.
Er skulpturen oxyderet har den en flot dyb sort farve. Enkelte flader kan være blankpolerede som kontrast. De polerede flader er også poleret med polere-masse der får dem til at beholde den blanke overflade længere.

Unik skulptur i bronze

Jeg udfører selv alle skulpturer der er vist her på siden. Der er en del skulpturer der har været udstillet og som er omtalt i et indlæg i bloggen. Jeg forsøger at dokumentere min proces med udviklingen af nye designs og selve fremstillingsprocessen. Søger du en unik skulptur i bronze kan du kigge under punktet bronzeskulpturer i menuen.

Bronzefigurer til salg

De fleste skulpturer der er til salg her på siden er lavet som unika. Undtaget er dem der er lavet som små serier af 3 eller 8. Er der tale om en serie står det anført i beskrivelsen. Undtaget er vinpropperne og lysestagerne. Disse sælges som brugskunst og i ubegrænset oplag – blot sålænge lager haves. Da jeg selv står for al produktion er der dog ikke mange på lager, så jeg fremstiller undervejs og efter efterspørgsel.

Gaveidé

En bronze figur er en oplagt gave til de nygifte, sølvbryllupsparret, studenten eller blot til en du vil glæde med en unik bronzefigur eller bronzeskulptur.

Du kan finde flere oplysninger om de enkelte bronzefigurer på siden med bronzeskulpturer.