Bronzeskulpturer Holstebro

Jeg bor og har værksted i Holstebro. Kulturbyen der er kendt for sine mange skulpturer i bybilledet, forskellige teatre og et smukt kunstmuseum.

Foran byens gamle rådhus står den kendte skulptur af Alberto Giacometti: “Kvinde på Kærre”. En usædvanlig flot bronzeskulptur der rummer en spændende lokal historie. Grundet skulpturens store værdi, er den placeret på en platform der sænkes ned i jorden om natten.

I lokalområdet findes flere gode kunstnere og bronzeskulptører – blandt andet Hans Felthaus og Paul Cederdorff. Begge kunstnere respekterer jeg meget, og jeg elsker at besøge de lokale gallerier og se deres værker.

Rundt omkring i Holstebro findes der flere skulpturer af kendte kunstnere. Ved indgangen til kirkegården ved Viborgvej er der en skulptur af Erik Heide. Ved Hotel Royal og Musikteatret findes der flere skulpturer af Hans Krull. Astrid Noack er repræsenteret med tre skulpturer i byrummet. Hendes skulptur “Anna Ancher” står foran Holstebro Museum. Herudover står de to skulpturer: “Knælende dreng” og “Kvinde med klæde” henholdsvis foran Jobcenteret og ved Vegen Å.

Mit værksted ligger i vores bolig på Agerbækvej 11, her kan skulpturerne endvidere fremvises efter aftale. Jeg udfører unikke skulpturer eller mindre nummererede serier på maksimalt 8 eksemplarer. Herunder er nogle udvalgte eksempler på bronzeskulpturer til salg.