Kunst i virksomheder.

Kunst kan være med til at styrke en virksomheds visuelle identitet samt skabe dialog, og være til inspiration. Kunder, ledelse og medarbejdere kan mødes i samtalen om kunsten, diskutere, være uenige eller bekræftes i fælles interesser/oplevelser.

Værk bestående af ramme i birketræ med birketræsgrene/stammer og bronzeskulptur af tyr.

I bogen “Med kunsten som indsats”, af Michael Solgaard, kan man læse om virksomheder der investerer i kunst, og samarbejder med kunstnere, og hvilke effekter integrationen af kunsten har på det daglige samarbejde i virksomhederne.

Forlaget skriver:

Med kunsten som indsats er en inspirationsbog til alle med interesse i kunst og innovativ virksomhedsledelse, og den er den første af sin art i Danmark. Bogen præsenterer en række af de mest visionære danske virksomheder, som samarbejder strategisk med samtidskunstnere, og stiller spørgsmål til, hvilken forskel disse møder skaber. Hvilken kunst inviteres ind i virksomhederne, hvilken betydning tillægges den, og hvordan er relationen til kunstnerne?

Strandberg Publishing

Jeg har fornøjelsen af at være en del af de kunstnere der udstiller hos Civitas Advokater i København. Se værkerne her: Udstilling hos Civitas Advokater. Advokat og partner Anders Valentiner-Branth har efterfølgende givet udtryk for at deres løbende investering i kunsten, er både en daglig berigelse af omgivelserne, og samtidig en god “icebreaker” når nye kunder og samarbejdspartnere besøger Civitas’ kontor.

Hos Civitas Advokater beskæftiger vi os hver dag med sager vedrørende samfundsforhold, som vi naturligvis også er levende interesseret i. Vi tror på, at et aktivt kunstmiljø medvirker til at skabe rammerne for et endnu bedre samfund.

Civitas Advokater

Hvis din virksomhed overvejer at investere i moderne kunst, som samtidig har en klassisk historie, baseret på det håndværk og de materialer, der har været anvendt i kunsten gennem alle tider, så kan det være værd at overveje muligheden for at investere i en skulptur eller et kunstværk udført i bronze. Bronze, med sin lange historie og alsidige anvendelse i kunstverdenen, udgør en attraktiv investeringsmulighed.

Værk bestående af ramme i birketræ med birketræsgrene/stammer og bronzeskulptur af mand.

Kontakt mig på: info@monbo.dk eller 53 19 52 55 for at høre nærmere.