Info

Om Bronzeskulpturer.com

Jeg arbejder med skulpturer i bronze efter en traditionel støbemetode der hedder Cire Perdu (tabt voks).  Jeg har mit eget støberi, hvor jeg både støber i sølv og bronze. Bronzeskulpturerne overfladebehandles, poleres eller oxyderes alt efter hvilket udtryk der ønskes.

Mine motiver finder jeg inspiration til i naturen, blandt mennesker og i kunsten. Jeg forsøger i min kunst at arbejde med et poetisk udtryk, hvor fortællingen ligger primært i formen og det stoflige. Mennesket i sin mangfoldighed, bevægelse, beklædning, ansigter og figurer fascinerer mig og er ofte udgangspunktet for mit arbejde med form og fortælling.

Udover bronzeskulpturer laver jeg endvidere smykker – se mere på Monbo Smykker.

Jeg laver både mindre og større skulpturer. Kontakt mig på bo(at)bodot.dk hvis du har spørgsmål om skulpturerne.

Eksempler på motiver:

  • menneskefigurer
  • abstrakt
  • arkitektur
  • natur

Eksempler på skulpturtyper:

  • mindre til stuen
  • større til haven
  • vinpropper til gaven
  • bogstøtter
  • vaser

Jeg har i mange år støbt i både sølv og bronze samt arbejdet meget med illustration og akvarel. Jeg elsker at være skabende kunstner og arbejde med kunst som kan berige vores verden.

Jeg har udstillet to gange på efterårsudstillingen på Gimsinghoved, og i flere år hos Galleri Friis.

Kontakt:
Bo Kalvslund,
Agerbækvej 11
7500 Holstebro
Mobil: 53195255
E-mail: bo(at)bodot.dk

Privatlivspolitik for denne side.