Info

Om Bronzeskulpturer.com

 

Jeg arbejder med skulpturer i bronze efter en traditionel støbemetode der hedder Cire Perdu (tabt voks).  Jeg har mit eget støberi, hvor jeg både støber i sølv og bronze. Bronzeskulpturerne overfladebehandles, poleres eller oxyderes alt efter hvilket udtryk der ønskes.

Mine motiver finder jeg inspiration til i naturen, blandt mennesker og i kunsten. Jeg forsøger i min kunst at arbejde med et poetisk udtryk, hvor fortællingen ligger primært i formen og det stoflige. Mennesket i sin mangfoldighed, bevægelse, beklædning, ansigter og figurer fascinerer mig og er ofte udgangspunktet for mit arbejde med form og fortælling.

Udover bronzeskulpturer laver jeg endvidere smykker – se mere på Monbo Smykker.

Jeg laver både mindre og større skulpturer. Kontakt mig på bo(at)bodot.dk hvis du har spørgsmål om skulpturerne.

Eksempler på motiver:

  • menneskefigurer
  • abstrakt
  • arkitektur
  • natur

Jeg har i mange år støbt i både sølv og bronze samt arbejdet meget med illustration og akvarel. Jeg elsker at være skabende kunstner og arbejde med kunst som kan berige vores verden.

Bo Kalvslund - Bronzeskulpturer.com
Her er jeg på picnic med familien der også er en stor inspiration for mig.

 

Udstillinger:

Jeg har udstillet to gange på efterårsudstillingen på Gimsinghoved, og i flere år hos Galleri Friis.

2021 Civitas Advokater

Kontakt:

Bo Kalvslund,
Agerbækvej 11
7500 Holstebro
Mobil: 53195255
E-mail: bo(at)bodot.dk

Privatlivspolitik for denne side.