Info

Om Bronzeskulpturer.com

 

Jeg arbejder med skulpturer i bronze efter en traditionel støbemetode der hedder Cire Perdu (tabt voks).  Jeg har mit eget støberi, hvor jeg både støber i sølv og bronze. Bronzeskulpturerne overfladebehandles, poleres eller oxyderes alt efter hvilket udtryk der ønskes.

Mine motiver finder jeg inspiration til i naturen, blandt mennesker og i kunsten. Jeg forsøger i min kunst at arbejde med et poetisk udtryk, hvor fortællingen ligger primært i formen og det stoflige. Mennesket i sin mangfoldighed, bevægelse, beklædning, ansigter og figurer fascinerer mig og er ofte udgangspunktet for mit arbejde med form og fortælling.

Udover bronzeskulpturer laver jeg endvidere smykker – se mere på Monbo Smykker.

Jeg laver både mindre og større skulpturer. Kontakt mig på info@monbo.dk hvis du har spørgsmål om skulpturerne.

Eksempler på motiver:

  • menneskefigurer
  • abstrakt
  • arkitektur
  • natur

Jeg har i mange år støbt i både sølv og bronze samt arbejdet meget med illustration og akvarel. Jeg elsker at være skabende kunstner og arbejde med kunst som kan berige vores verden.

Bo Kalvslund - Monbo - Bronzeskulpturer.com
Bo Kalvslund – Monbo – Bronzeskulpturer.com

 

Udstillinger:

2022 Kunstforeningen Regionshospitalet Viborg
2022 Kunstforeningen Randers Sygehus
2021 VUC Holstebro
2021 Civitas Advokater
2015-2021 Galleri Friis
2014 Gimsinghoved

Kontakt:

Bo Kalvslund,
Agerbækvej 11
7500 Holstebro
Mobil: 53195255
E-mail: info@monbo.dk

Privatlivspolitik for denne side.

Politik for refundering og returnerede varer